Hemma
MoDo
MoDo
Borta
Timrå
TIK

Förlust i derbyt mot Timrå

29 december 2019 18:45
Herr

Tyvärr blev det inget gott slut på hockeyåret för MODO Hockey då det under söndagseftermiddagen blev förlust med 3-7 mot Timrå IK inför ett fullsatt Fjällräven Center. MODO Hockeys tre mål gjordes av Mathias From, Jonathan Johnson och Daniel Sylwander.


MODO Hockey tog sig an Timrå IK under söndagskvällen inför en fullsatt och kokande Fjällräven Center. Lagen möttes senast för tio dagar sedan när MODO Hockey vann på bortaplan med 4-2. Då var det MODO Hockey som tog ledningen, den här gången var det i stället Timrå som tog ledningen i matchen, ett mål som kom efter 2:36.

MODO Hockey skapade sina chanser och när Timrå drog på sig två minuters utvisning så tog det inte mer än 11 sekunder i powerplay innan matchen var kvitterad. Mathias From gjorde målet då han tryckte in den retur som uppstod på Jonathan Johnsons skott.

Timrå ryckte i början av andra

1-1 stod det i matchen efter 20 minuter och i början av den andra perioden var det Timrå som kom ut starkare och 1:29 in gjorde gästerna 1-2. Timrå var inne i en bra period medan MODO inte var det och när klockan stod på 8:01 i den andra perioden hade Timrå gjort både 1-3 och 1-4.

Hoppet tändes rejält när MODO fick chansen i spel fem mot tre och i samma sekund som Timrå fick in sin fjärde spelare så reducerade MODO till 2-4 genom Jonathan Johnson. MODO var nu inne i matchen och med 17:18 på matchklockan så kom nästa reducering då Daniel Sylwander med byxan styrde in Kalle Jellverts skott från blå.

Timrå rann ifrån i tredje

MODO jagade kvittering i början av tredje perioden men när Timrå utökade till 3-5 så gick luften ur hemmalaget och till slut blev det förlust med 3-7 i derbyt mot Timrå.

MODO Hockey tar nu nyårsledigt och tar nya tag på fredag den 3:e januari när Almtuna kommer på besök i Fjällräven Center. Biljetter till den matchen och till samtliga övriga hemmamatcher hittar du som vanligt på modo.ebiljett.nu.