Hemma
MODO
MODO
Borta
Vita Hästen
VIT

Pär Styf inför lördagens hemmamatch mot Vita Hästen

10 januari 2020 16:18
Herr

Det är dags för lördagsmatch i Fjällräven Center när MODO Hockey tar emot Vita Hästen i omgång 36 av HockeyAllsvenskan 2019/2020. "Vi kom hem i torsdags från Kristianstad och har hunnit träna. Vi har en bra känsla inför matchen på lördag", kommenterar Pär Styf till MODO Channel inför nedsläpp.


MODO Hockey kommer senast från seger mot Kristanstad på bortaplan i onsdagens bortamatch som slutade 2-5 efter mål från Patrik Karlkvist, Daniel Sylwander, Kim Rosdahl, Kalle Jellvert och Fredrik Olofsson. Efter den första perioden stod det 0-3 på tavlan och tre av MODO Hockeys fem mål kom i powerplay.

– Vi svarade för en riktigt bra förstaperiod där de i andra satte större press på oss. Men vi gjorde i det stora hela en kontrollerad match på bortaplan, kommenterar Pär Styf till MODO Channel och fortsätter sedan:

– I powerplay har vi väldigt skickliga spelare och då det känns bra för spelarna som just nu har ett bra självförtroende kan de leverera i spelformen. Ett högt tempo, spel utan stress och viljan att ta avslut är nycklarna till att målen kommer i numerärt överläge.

"Varit intressanta och roliga matcher"

MODO Hockey tar nu emot Vita Hästen med nedsläpp 18:00 på lördag eftermiddag och har revansch att utkräva efter det senaste mötet som slutade 4-3 i Himmelstalundshallen i Norrköping. Underläget med 4-0 i slutet av den andra perioden hämtades så när ikapp, men MODO förlorade med uddamålet.

– Vita Hästen är ett bra lag som spelar en bra hockey. I det första mötet för säsongen så satte vi i stort sett alla lägen i den första perioden medan det var omvänt i den första perioden i matchen på bortaplan. De är svåra att komma in på mål mot samtidigt som de spelar i ett högt tempo. Vi har haft intressant och roliga matcher mot Vita Hästen den här säsongen, kommenterar Styf och avslutar:

– Det gäller givetvis att sätta chanserna och att ta med oss intensiviteten från den första perioden i den senaste matchen. Har vi det samt flyttar pucken snabbt då kommer vi kunna äga och styra spelet dit vi vill ha det.

Läget i MODO Hockey

Adam Tambellini är tillbaka efter att ha missat den senaste matchen på grund av sjukdom. Tobias Enström och Joakim Hagelin kommer inte till spel i matchen på grund av skador.

Till MODO Channel

Supporterdagen och Efterfest

Den populära och återkommande Supportedagen äger rum innan, under och efter lördagens hemmamatch mot Vita Hästen i HockeyAllsvenskan! MODO Hockey, Lumberjacks och MODOTIFO Support bjuder in till en heldag i Fjällräven Center. Det är även Efterfest med bandet Don Cascos orkester som spelar i Supporterbaren inför matchen och i entréhallen direkt efter slutsignalen.

Förköp dina biljetter på modo.ebiljett.nu