Hemma
MoDo
MoDo
Borta
Väsby
VSB

Pär Styf inför onsdagens hemmamatch mot Väsby

24 november 2020 14:45
Herr

MODO Hockey har de två kommande matcherna i HockeyAllsvenskan på hemmaplan där Väsby gästar på onsdag innan Västerås kommer på besök söndag. "Det ska verkligen bli roligt med match igen och få tillbaka nerven av matchdag", kommenterar MODO Hockeys huvudtränare Pär Styf till MODO Channel inför matchen.


Det har åter varit ett långt speluppehåll för MODO Hockey där de två senaste matcherna i HockeyAllsvenskan skjutits upp. Det är nu över en vecka sedan den senaste matchen där MODO nu laddat om, tränat hårdare och för andra gången på kort nu möter Väsby på hemmaplan i Fjällräven Center.

– Vi har kunnat träna hårdare i gymmet den senaste tiden och under tisdagen så tränade vi omställningar med betoning på försvarsspel. Vi tränade även powerplay och special teams där det blir viktigt att få tillbaka Mikkelson i boxplay, kommenterar MODO Hockeys huvudtränare Pär Styf.

MODO Channel med Styf om senaste tidens träningsupplägg

"Gäller att vi finns där för varandra"

Senast MODO Hockey mötte Väsby slutade matchen med seger, tre poäng och 5-2 i Fjällräven Center. Det efter ett mål och en assist från Patrik Karlkvist och det matchavgörande målet från Mikkel Aagaard.

– Senast tycker jag att vi var stabila i defensiven där vi självklart försöker att få till ännu spetsigare offensiv vilket vi även jobbat med den närmaste tiden, kommenterar Styf och avslutar:

– Väsby har skickliga spelare som vill ställa om snabbt där hela laget spelar med stor aggressivitet. Det kommer bli viktigt med diciplinen för oss där vi måste utföra vårt försvarsspel till 100 procent. Det gäller att vi finns där för varandra och spelar tillsammans.

Till MODO Channel

Läget i MODO Hockey

Lagkapten Bredan Mikkelson är tillbaka efter avstängning. Martin Kaut är åter i truppen efter en kort sjukdomsperiod. Linus Pettersson är utlånad till Karlskrona medan Tommy Enström och Tobias Viklund fortsatt rehabiliterar sig efter skador.

Ingen publik på MODO Hockeys hemmamatcher

Länsstyrelsen har i måndags, i samverkan med regeringen och landets alla länsstyrelser samt smittskyddsläkaren i Västernorrland, fattat beslut om att det som huvudregel är förbjudet att anordna allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än åtta deltagare i Västernorrland. MODO Hockey kommer därför att inte ha någon publik på de kommande hemmamatcherna.

Mer inför match i MODO Channel Premium

MODO Channel Premium träffade Tommy Enström

Isträningen 24 november

Häng med ut på isen under fredagens målvaktsträning