Hemma
MoDo
MoDo
Borta
Almtuna
AIS

Ville Nieminen inför lördagens hemmamatch

9 oktober 2020 12:55
Ville Nieminen i MODO-båset
Herr

MODO Hockey har långt mellan matcherna i inledningen av HockeyAllsvenskan 2020/2021, men nu på lördag kommer Almtuna IS på besök för säsongens andra match för MODO. "Vi har fokus inställt på nedsläpp 17:30. Vi måste vara mentalt redo då vi garanterat kommer att bli ordentligt utmanade", kommenterar MODO Hockeys huvudtränare Ville Nieminen till MODO Channel.


MODO Hockey fick inte den premiärmatch man önskat när Vita Hästen vann med 2-5 förra lördagen i Fjällräven Center. Det som varit temat i MODO-lägret efter den matchen var den bristande offensiven samt att powerplay inte kunde leverera mål. Båda sakerna har nu analyserats, tränats på och finslipats under den gångna veckans träning.

– Vi har haft bra träningar hela veckan och jobbat på de saker som vi måste förbättra. Bland annat passningsspelet som har tagit flera steg framåt tillsammans med spelet i powerplay, kommenterar MODO Hockeys huvudtränare Ville Nieminen till MODO Channel och fortsätter:

– Vi kommer att möta laget med bäst powerplay i ligan så här långt så självklart gäller det för oss att se upp med det. Powerplay i allmänhet ska tjäna syftet att ge vårt lag energi även om vi inte gör mål i varje läge. För oss är det första steget att ta på vägen, att skapa bra vanor och skapa energi från spelet i numerärt överläge.

Till MODO Channel

Läget i MODO Hockey

Alla spelare finns tillgängliga till matchen. Det kommer att ske förändringar i formationerna i jämförelse med premiärmatchen.

Soffbiljetter och tävling för alla som stöttar

Till lördagens hemmamatch mot Almtuna IS i HockeyAllsvenskan har nu Stegbo Möbler kryddat Soffbiljetten med en tävling där du som köper en biljett till matchen kan vara med och vinna ett presentkort på 15 000 kronor. Stressless är ett av världens mest kända varumärken på möbelmarknaden och finns hos Stegbo Möbler!

modo.ebiljett.nu finns biljetterna. Sen mailar du svaret på frågan: Vilket år grundades Alfredshems IK? till [email protected] tillsammans med en motivering till varför du behöver en ny soffa. Då är du med och tävlar där vi meddelar vinnaren på måndag 12/10.

Soffbiljetter på modo.ebiljett.nu

Mer inför matchen i MODO Channel

Nedsläpp mot Almtuna sker 17:30 men redan från 16:30 sänder MODO Channel direkt från studion i Fjällräven Center. Häng med i programmet Uppsnack för fler intervjuer, gäster och analyser i studion samt ett nytt avsnitt av programmet "Flex och Slip".

Intervju med assisterande tränare Urban Omark om träning i veckan

Intervju med Daniel Sylwander (Premium)

Isträningen 8/10 (Premium)

Isträningen 9/10 (Premium)