Hemma
MoDo
MoDo
Borta
Västerås
VIK

Styf inför söndagens hemmamatch mot Västerås

28 november 2020 19:00
Herr

MODO Hockey spelar två raka hemmamatcher och tar emot Västerås på söndag i Fjällräven Center där nedsläpp är 17:30. "Vi måste göra jobbet utan puck och hela tiden göra arbetet för varandra och inte bara för sig själv", kommenterar MODO Hockeys huvudtränare Pär Styf.


Den senaste matchen för MODO Hockey i HockeyAllsvenskan slutade 7-2 mot Väsby onsdag 25 november. Trots bra offeniv i matchen var huvudtränare Pär Styf inte helt nöjd med insatsen.

– I det stora hela var det en klart godkänd match men vi hamnade i olika perioder i matchen där vi inte spelar som vi kommit överens om att vi ska göra, kommenterade Pär Styf till MODO Channel efter matchen och fortsatte:

– Anthony Peters svarade för en riktigt bra match men det gäller för utespelarna att göra bättre värderingar både med och utan puck samt att ta maxåkningar och spela färdigt alla situationer. Vi riskerade att spela bort matchen när vi inte höll oss till det vi kommit överens om. Ska vi utvecklas som lag som måste vi se till att varenda spelare gör det, hela tiden.

"Fortsätta vara starka runt målen"

Nu väntar säsongens första möte mot Västerås. På söndag eftermiddag drabbar lagen samman i Fjällräven Center där nedsläpp sker 17:30. Västerås har 25 inspelade poäng på 17 matcher och innehar sjätteplatsen i den, haltande, tabellen i HockeyAllsvenskan 2020/2021.

– Målen vi gjorde i den senaste matchen vill vi fortsätta att skapa faktorerna för att göra även till matchen mot Västerås. Vi var starka runt kassarna och spelarna skapade trafik framför motståndarmålvakten, sammanfattar Styf och avslutar:

– Periodvis hade vi ett riktigt bra försvarsspel senast där vi lyckades stänga ner de ytor vi vill. Det ska vi fortsätta att göra i söndagens hemmamatch.

Läget i MODO Hockey

Samma lag som senast förväntas, vilket innebär att Tommy Enström ännu inte är klar för spel, Tobias Viklund fortsätter att rehabilitera sin skada och att Aleksi Heponiemi är sjuk.