Hemma
Västerås
VIK
Borta
MODO
MODO

Inför Västerås - MODO Hockey

19 januari 2021 11:00
Herr

Efter segern mot Väsby igår äntrade MODO Hockey bussen för resa till Västerås. Där har man nu efter en natts sömn satt fokus på kvällens uppgift. ”Vi vet vad som väntar ikväll. Det brukar vara tuffa matcher mot Västerås som är ett tungt lag att möta, samtidigt som de också har skicklighet”, säger Pär Styf.


För fjärde gången den här säsongen så vann MODO Hockey över Väsby när man igår vände 0-4 och 2-5 till seger med 7-6. Så här dagen efter har Pär Styf kvar samma känslor som direkt efter matchen.

– Det var en kväll där man upplevde många olika känslor. Vi ställer till det för oss själva men kan till slut, efter en bra genomförd tredje period, vrida över allting till vår sida. Vi är nöjda med att komma därifrån med seger och två poäng, säger Styf och fortsätter:

– Men vi måste fortsätta jobba på att ta bort misstag. Vi måste få alla individer förstå att man har ett ansvar för lagets bästa.

"Vi måste värdera situationerna"

Direkt efter matchen i Väsby reste MODO Hockey vidare till Västerås. Det här blir säsongens tredje möte med västmanlänningarna. De två första spelades inom loppet av fem dagar runt månadsskiftet november-december. I Fjällräven Center vann MODO Hockey med 4-1 innan Västerås fick revansch på hemmaplan genom att vinna med samma siffror.

– Vi har koll på vad Västerås vill göra. Vi vet att det alltid är tuffa matcher när vi möts. Västerås är ett tungt lag att möta, samtidigt som de också har mycket skicklighet i gruppen, säger Styf och fortsätter:

– Vi ska fortsätta på det sätt som vi avslutade igår. Viktigt är att vi värderar situationerna. När vi har läge så ska vi trycka på och vara kreativa, men i andra lägen handlar det om att hålla pucken framför oss och sätta press. Vi måste utföra allting till 100 procent.

Laget ikväll?

– Det mesta tyder på att vi kommer spela med de formationer som avslutade igår. Vi får se.

Matchen i ABB Arena startar kl 19:00.