Hemma
MoDo
MoDo
Borta
Vita Hästen
VIT

Ville Nieminen inför fredagens hemmamatch

22 oktober 2020 16:30
Nieminen i MODO Hockeys bås
Herr

MODO Hockey tar emot Vita Hästen hemma i Fjällräven Center på fredag kväll när HockeyAllsvenskan fortsätter. "Vi måste självklart upp i vårt anfallsspel där vi behöver mer aggressivitet in mot motståndarnas mål", kommenterar MODO Hockeys huvudtränare Ville Nieminen inför matchen.


MODO Hockey kommer senast från förlust på bortaplan mot Almtuna i en match som startade olyckligt med flertalet utvisningar och tvåmålsunderläge efter den första perioden. MODO Hockeys offensiv har inte fungerat i de två senaste matcherna och därför har det, tillsammans med för många utvisningsminuter, varit i fokus.

– Vi måste spela ett bättre försvarspel och minimera utvisningarna. Offensivt behöver vi lägga in ytterligare en växel för att få mer fart och attackera motståndarnas kasse mer och oftare, kommenterar MODO Hockeys huvudtränare Ville Nieminen till MODO Channel och fortsätter:

– Det är väldigt mycket energi uppbyggd i vår frustration just nu men det ser jag som någonting positivt. Vi förstår att vi måste bli desperata i de avgörande lägena i matchen såväl som i närkamperna och att det måste bli betydligt tuffare att möta oss.

Till MODO Channel

Läget i MODO Hockey

Tommy Enström är borta på grund av skada och William Wallinder spelar med juniorerna. William Strömgren spelar även han med juniorlaget i helgen medan Jeremias Lindewall kommer att spela i mötet mot Vita Hästen.

Mer inför matchen i MODO Channel

MODO Channel har flera intervjuer inför fredagens hemmamatch mot Vita Hästen. Som vanligt den här säsongen kommer även programmet "Uppsnack" att frivisas i MODO Channel Premium en timme innan nedsläpp. Start 18:00 på fredag!

Se även:

Intervju med sportchef Fredrik Glader

Intervju med Jesper Lindgren (Premium)

Herrlagets isträning 22/10 (Premium)