Hemma
Brynäs
BIF
Borta
MODO
MODO

Björn Edlund inför helgens bortamatcher

25 september 2020 11:15
Dam

MODO Hockey reser söderut på fredag för att på fredag kväll möta Brynäs IF innan match mot Leksands IF väntar på bortaplan lördag. "Vi har haft en bra vecka efter helgen senast och ser mycket fram emot att spela matcher igen", kommenterar MODO Hockeys huvudtränare Björn Edlund till MODO Channel inför avresan.


MODO Hockey kommer från två uddamålsförluster på hemmaplan den senaste helgen där 1-2 och 1-2 blev slutresultatet mot såväl Linköping som Djurgården.

– Det avgörs alltid med mål men jag tycker att vi borde haft med oss i alla fall tre poäng från den förra helgens hemmamatcher. Vi gör en riktigt bra match mot Linköping och ser vi på statistiken efteråt så talar det mesta för oss matchen igenom, kommenterar Björn Edlund och fortsätter:

– Söndagsmatchen mot Djurgården var tightare, men sett till prestationerna fanns det mycket bra att ta med sig. Vi fokuserar på det inför fortsättningen och det finns väldigt många bra intentioner där ute där. Det är dock flera detaljer vi måste förbättra och inte minst skott som blockeras.

"Vill komma ut med stor energi"

Nu laddar MODO Hockey om för två raka bortamatcher där mötet mot Brynäs IF är först ut på fredag kväll med matchstart 19:00 i Monitor ERP Arena.

– Jag vill att vi kommer ut med stor energi i matchen mot Brynäs och att vi vågar ligga tight på dem och inte ge utrymme. De vill hålla pucken medan vi vill gå in och ta bort de ytorna för dem, kommenterar Edlund innan han avslutar:

– Vi ska göra allt för att se till att det blir en tråkig kväll för dem där vi ska plocka bort deras målchanser och istället vara snabba på att vända spelet samt sätta våra målchanser.

Till MODO Channel

Läget i MODO Hockey

Inga skador eller sjukdomar i laget där samtliga spelare är med på resan söderut på fredag förmiddag.