Hemma
Djurgården
DIF
Borta
MODO
MODO

Björn Edlund inför helgens två bortamatcher

23 oktober 2020 11:00
Dam

MODO Hockey kommer med två raka segrar i bagaget att packa trunkarna och resa söderut i helgen. På lördag väntar möte mot Djurgården innan Linköping står för motståndet på söndag. "Vi är i en period där vi trivs och är redo att ta nästa kliv i vår utveckling. Vi vill ta bra till bättre och har fått positiva svar från truppen", kommenterar MODO Hockeys huvudtränare Björn Edlund till MODO Channel inför matcherna.


MODO Hockey kommer från två raka segrar på hemmaplan mot Göteborg. Med 4-2 och 3-1 som resultat gick MODO ifrån den förra helgen med sex poäng in på kontot och laget har nu en sjätte plats i SDHL 2020/2021.

– Kort inpå var jag frustrerad efter söndagens match då jag tycker vi gjorde en bättre match på lördag. Men det är viktiga matcher och viktiga poäng där vi mötte ett lag vi ville fortsatt ha bakom oss i tabellen. Vi gick därifrån med full pott och det var vi nöjda med inför nästa träningsvecka och nästa period av matcher, kommenterar MODO Hockeys huvudtränare Björn Edlund till MODO Channel och fortsätter:

– Vi har revansch att utkräva på båda lagen (Linköping och Djurgården) där vi senast mot Linköping spelade en av våra bästa matcher för säsongen utan att få in pucken, vilket är vad som räknas i ishockey. Matchen mot Djurgården senast var vi med hela matchen och då det böljade så pass mycket i hela matchen kunde matchen gått åt båda håll. Djurgården vann rättvist senast men vi är laddade för kommande mötet.

Läget i MODO Hockey

MODO Hockey har alla friska och skadefria. Anna Andersson kommer att spela med juniorlaget i helgen och åker inte med representationslaget söderut. MODO reser med 12 forwards, 6 backar och 2 målvakter.

Till MODO Channel