Hemma
Björklöven
IFB
Borta
MODO
MODO

Pär Styf inför mötet mot Björklöven

15 september 2020 13:50
Pär Styf instruerar
Herr

MODO Hockey inleder SCA-cupen 2020 med match mot Björklöven i Umeå. Pucken släpps 18:00 på onsdag kväll. "Förhoppningsvis får vi igång lite känslor nu direkt i det första mötet mot Björklöven och kan bygga vidare på de roliga matcherna vi spelade den förra säsongen", kommenterar MODO Hockeys assisterande tränare Pär Styf till MODO Channel inför matchen.


MODO Hockey besegrade Timrå IK i den senaste matchen på försäsongen med 0-2 på bortaplan. Linus Pettersson och Sebastian Ohlsson blev målskyttar och Anthony Peters höll nollan efter att ha räddat samtliga 29 skott.

– Vi hade några punkter inför den matchen som vi tyckte att vi behövde förbättra och efteråt när vi summerade var vi nöjda, kommenterar MODO Hockeys assisterande tränare Pär Styf och fortsätter:

– Peters var riktigt bra och visade ett lugn och en harmoni som spred sig till hela laget och försvarsspelet. Det är naturligtvis viktigt även för fortsättningen.

"Bra matcher med skön atmosfär"

Nu väntar match mot Björklöven när SCA-cupen spelas i veckan och inleds med matchen Björklöven - MODO Hockey i Umeå. Efter det väntar matcher i Sundsvall där MODO Hockey möter Mora IK på fredag kväll innan matchen mot Timrå IK avslutar turneringen på lördag.

– Matchen mot Björklöven kommer att bli rolig och det är klart att det var konstigt när vi var mitt uppe i det roliga senast vi möttes och allting fick avbrytas. Vi får se nu om det fortsätter att vara på samma sätt eller om det runnit för mycket vatten under broarna. Men det brukar alltid vara bra matcher mot Björklöven med skön atomsfär, kommenterar Pär Styf innan han avslutar:

– SCA-cupen är rolig på det sätt att det är en cup och att vi kommer närmare och närmare seriestart vilket gör att temperaturen höjs. Samtidigt står vi inte och faller med de här matcherna där det viktigaste för oss är att svara för bra prestationer och visa att vi gör rätt saker så att vi kan arbeta vidare. Resultatet i sig är inte det viktigaste just nu även om vi självklart alltid går in för att vinna varje match.

Till MODO Channel

Se även i MODO Channel Premium

Frank Corrados första isträning 14/9

Läget i MODO Hockey

Alla spelare är tillgängliga för match där mycket talar för att Frank Corrado och Tobias Viklund båda finns med i laguppställningen.