Hemma
MODO
MODO
Borta
Luleå/MSSK
LHF/MSSK

Björn Edlund inför söndagens möte mot Luleå Hockey/MSSK

4 september 2020 14:20
Dam

MODO Hockey tar emot Luleå Hockey/MSSK där nedsläpp sker söndag 15:30. MODO Channel Premium sänder matchen, som även är ett genrep inför SDHL 2020/2021. "Vi ser inga anledningar att inte "ha hornen ute". Det gäller att redan nu börjar bryta mark inför seriestart", kommenterar MODO Hockeys huvudtränare Björn Edlund inför matchen.


MODO Hockey har en match som återstår på försäsongen innan det är dags för premiär av SDHL 2020/2021. På söndag med nedsläpp 15:30 kommer Luleå Hockey/MSSK på besök till Fjällräven Center.

– Det blir ett riktigt bra genrep där motståndet inte kan vara mycket bättre. Luleå Hockey/MSSK har varit i toppen av ligan de senaste åren och det blir en match i högt tempo där vi måste vara med på tuppfäktningen direkt, kommenterar MODO Hockeys huvudtränare Björn Edlund till MODO Channel och fortsätter:

– Det brukar vara väldigt roliga matcher med intensiteten och en derby-känsla i mötena mot Luleå. Vi ska tävla om varje lös puck där ute och jag vill se att vi inte ger upp någon puck, sätter hård press och är starka centralt i banan.

Trio spelare kontrakterade på seniorkontrakt

MODO Hockey har nu även glädjen att meddela att tre spelare kontrakterats på seniorkontrakt inför den kommande säsongen i SDHL 2020/2021. Det handlar om Viktorie Svejdova, Maja Grundström och Amanda Ahlm.

– Det är vår filosofi att utbilda spelare i egna led och sedan slussa in dem i seniorverksamheten. Vi hoppas att det betyder mycket för spelarna och att de tar det som ett kvitto på allt hårt jobb som de har lagt ner. Utvecklingsmässigt har alla tre tagit stora steg och vi är glada att de fortsätter sina karriärer i MODO Hockey, avslutar Björn Edlund.

Till MODO Channel

Se även i MODO Channel Premium

Lagkaptenerna presenteras för laget

Matchen direktsänds i MODO Channel Premium

När MODO Hockey tar emot Luleå Hockey/MSSK söndag den 6 september direktsänder MODO Channel Premium matchen. Har du abonnemang i MODO Channel ser du matchen utan extra kostnad, men det är även möjligt att köpa matchen via pay-per-view för 99kr. Matchstart är 15:30 men vi börjar uppsnacket från 15:20.

Se matchen i MODO Channel via följande länk

Läget i MODO Hockey

Alla spelare ska vara tillgängliga för spel i matchen.