Hemma
MoDo
MoDo
Borta
Kristianstad
KIK

Enkronasmatch 23 februari – bidra till en hockeyfest!

7 februari 2022 11:30
NYHET

Onsdag den 23 februari tar MoDo Hockey emot Kristanstads IK. Det är inte bara en viktig match i slutspurten av HockeyAllsvenskan, det är även en Enkronasmatch!

Det innebär i korta drag att det är fri entré till matchen, tack vare att företag och privatpersoner är med och sponsrar. Hjälp till och bidra till en riktig hockeyfest!


När MoDo Hockey tar emot Kristianstad är det fri entré till matchen. Det är därför ett alldeles utmärkt tillfälle att ta med nära och kära på ishockey, eller varför inte någon som aldrig sett MoDo Hockey spela i Hägglunds Arena?

Säkra din fribiljett på modo.ebiljett.nu via denna länk.

Tack vare att du bokar en biljett så bidrar du också ekonomiskt till MoDo Hockey, trots att du alltså inte betalar för biljetten. Detta är tack vare att företag och privatpersoner är med och sponsrar för biljetterna till matchen.

Vill du också vara med och sponsra? Fortsätt läs!

Bidra som privatperson eller företag

Privatpersoner kan vara med och sponsra med på nivåerna 10, 25 och 50 öre eller 1 krona per åskådare och företag kan sponsra på nivåerna 1, 3 och 5 kronor per åskådare. Sajnar upp för ett bidrag gör du eller ditt företag genom att fylla i formulären nedan – notera att ett av formulären är för företag och ett är för privatpersoner.

Skänker du exempelvis 10 öre per åskådare blir ditt bidrag till MoDo Hockey 500 kronor vid 5 000 åskådare på matchen. Den här säsongen kommer vi att räkna in både sålda biljetter på läktaren i Hägglunds Arena och soffbiljetter, men det maximala åskådarantalet på matchen blir 7 115 kronor, vilket ju är nuvarande publiktak i arenan.

Tillsammans med er skapar vi hockeyfesten och målsättningen är att vi totalt ska samla ihop 160 kr per åskådare i matchen!

Alla som bidrar kommer att synas här på modohockey.se och i vårt digitala matchprogram på modo.matchprogram.online. För företag ingår bland annat också exponering på mediakuben i arenan.

Här är en lista med alla som hittills valt att bidra till matchen. Tusen tack till er!

Frågor och funderingar? Hör av dig till någon av våra säljare:

Rickard Edblad, 0660-21 66 33, [email protected]

Niklas Thunström, 0660-21 66 35, [email protected]