Hemma
Mora
MIK
Borta
MoDo
MoDo

Förlängt segertåg i sikte - MoDo gästar Mora

25 november 2022 09:00
INFÖR MATCH

Med två matcher på två dagar går MoDo Hockey för att förlänga segertåget. På fredagskvällen är det Mora IK som står för motståndet i Smidjegrav Arena, där MoDo är inställt på att plocka hem åttonde raka segern.


MoDo Hockey går som tåget i den HockeyAllsvenska tabellen. 2-1-segern mot Östersund senast, med Pontus Näsén som matchavgörande målskytt, innebar vinst nummer sju i ordningen och förstaplatsen i serien befästes ytterligare. Nu står laget inför dubbla fighter på kort tid. På fredagskvällen väntar Mora IK på bortais och redan imorgon kväll kommer Björklöven på besök hemma i Hägglunds Arena.

Fredagaskvällens motstånd Mora bröt en fem matcher lång segerrad senast när laget föll borta mot AIK i förlängning. Sett till inbördes möten har MoDo mött dalalaget en gång den här säsongen, då på hemmais, i en tät fight som Emil Wahlberg avgjorde sent i den tredje perioden när han fastställde slutresultatet till 2-1. Mora huserar inför fredagskvällens omgång på en sjätteplats i tabellen.

TRÄNARKOMMENTAR

Mattias Karlin:

– Mora har jäkligt bra siffror på det mesta - där är de ett topplag om man tittar statistiskt sett. Det kommer att bli en hård match.

– Framförallt gäller det att vi håller oss till gameplan. Det är grundbulten och det absolut viktigaste, alltid. Men vi måste också ha tålamod i spelet. Mora är tighta och svårspelade - och lär inte bjuda på för mycket.

KAMPANJ HOS C MORE

C More, som sänder samtiga matcher i HockeyAllsvenskan, har just nu en kampanj där du som supporter dels kan få rabatt och dels också bidra med en inkomst till MoDo Hockey. Tecknar du ett abonnemang för 399 kronor (ord. pris 499) per månad i 12 månader tillfaller samtidigt 400 kronor till klubben.

Läs mer och teckna ditt abonnemang här.

NÄSTA HEMMAMATCH

Redan imorgon slår Hägglunds Arena åter upp portarna för ett toppmöte. Björklöven gästar Örnsköldsvik - ett motstånd till vilket vi har stor revansch att utkräva.

Kom och stötta oss på plats – säkra din plats redan nu här!