Hemma
Göteborg
GHC
Borta
MoDo
MoDo

Rivstart på serien – 6–0 i premiären

16 september 2022 22:05
MATCHRAPPORT

MoDo Hockey inledde SDHL-säsongen på bästa sätt genom att besegra Göteborg med 6–0 på bortaplan. Jaycee Magwood var en förgrundsfigur när laget bärgade höstens första trepoängare.


Det var just Magwood som satte an tonen när hon fiskade upp en retur och satte 1–0 redan 53 sekunder in i matchen. Därefter fortsatte MoDo att ösa på framåt och Magwood själv spelade fram till ytterligare fyra (!) mål för de rödvitgröna. Jennifer Wakefield, Brooke Hobson (gånger två), Morgan Wabick och Lina Ljungblom var övriga målskyttar och Lisa Jönsson räddade 15 skott och höll nollan.

TRÄNARKOMMENTAR

Jared Cipparone:

– Det var skönt att starta säsongen med en seger. Vi gjorde en del bra saker offensivt och flyttade pucken på ett bra sätt. Våra special teams var effektiva vilket kändes bra, och vi höll ett gott tempo matchen igenom. Vi har fortfarande en del att jobba på men det var en positiv första match.

NÄSTA MATCH

Efter fredagens match styrde MoDo Hockey skutan mot Jönköping, där det under lördagen vankas en ny match, mot HV71. Nedsläpp sker klockan 13.00 och matchen går att se hos C More.

NÄSTA HEMMAMATCH

Nästa lördag, den 24 september, är det äntligen dags för vår hemmapremiär i SDHL. Då gör vi upp med Brynäs med start klockan 13.00. Dagen därpå, söndag den 25 september, väntar en match mot Leksand i Hägglunds Arena med nedsläpp 16.00.

Säkra din plats här!