Hemma
MoDo
MoDo
Borta
AIK
AIK

Familjedag och hockeyfest med fri entré

20 november 2022 09:00
INFÖR MATCH

En stark uddamålsvinst igår och med nedsläpp 16:00 idag fullbordar vi SDHL-helgen. MoDo tar emot AIK, i en ny möjlighet till att ta rygg på topptrion i tabellen. Fri entré gäller till matchen och vi öppnar upp portarna 14:00 för en riktig familjefest.


Genom mål av Lina Ljungblom och Jaycee Magwood spelade MoDo hem tre viktiga poäng igår. SDE besegrades med 2-1 i hemmaborgen, i en match som var tät och jämn hela vägen in. Lauren Bench visade upp ett stort spel mellan stolparna och ledde damlaget till vinst, något som gör att avståndet upp till tredjeplatsen är fem poäng.

Redan idag är det alltså dags igen i Hägglunds Arena - nu med en riktigt härlig upplevelse för exakt hela familjen. MoDo tar emot AIK med matchstart 16:00 och vi öppnar upp arenan två timmar innan för familjefest.

Det blir pannkaks- och hamburgerbuffé, prickskytte, ansiktsmålning, ballonger, ponnyridning utanför entrén, Fans Corner med spelare efter matchen och mycket mer. Det är fri entré som gäller - så passa på att avsluta veckan med familjen i vårt hockeytempel!

Läs mer om familjedagen här.

NÄSTA HEMMAMATCH

MoDo – Brynäs
Lördag 10 december