Hemma
Djurgården
DIF
Borta
MoDo
MoDo

Jakt på tredjeplatsen - Djurgården väntar

27 november 2022 09:00
INFÖR MATCH

Efter lördagens seger i Linköping väntar en ny viktig drabbning för MoDo Hockey. På söndagen ställs laget mot tabellgrannen Djurgården på Stora Mossen i Stockholm - i vad som blir en kamp om tredjeplatsen.


MoDo Hockeys turné på bortais inleddes på bästa tänkbara sätt. I Linköping plockade laget full pott i en match som dominerades stort av gästerna, men som blev en dramatisk tillställning mot slutet. Linköping reducerade till 1-2 och fick dessutom med sig ett powerplay som gav laget energi att mata på ytterligare. MoDo höll dock undan väl och kunde lämna östgötaslätten med ännu en seger i ryggen - efter att Lina Ljungblom och Wilma Sundin gjort målen.

På söndagen väntar nästa möte - och det mot Djurgården på Stora Mossen. Tabellgrannen från Stockholm ligger endast tre poäng före MoDo inför dagens drabbning - dessutom med en sämre målskillnad - vilket ger Jared Cipparone lag ett motiverande utgångsläge. Senast lagen möttes var hemma i Hägglunds Arena den 16:e oktober, då vann den nuvarande tabelltrean med 2-4.

KAMPANJ HOS C MORE

C More, som sänder samtiga matcher i HockeyAllsvenskan, har just nu en kampanj där du som supporter dels kan få rabatt och dels också bidra med en inkomst till MoDo Hockey. Tecknar du ett abonnemang för 349 kronor (ord. pris 499) per månad i 12 månader tillfaller samtidigt 400 kronor till klubben.

Läs mer och teckna ditt abonnemang här.

NÄSTA MATCH

MoDo avslutar bortaturnén i Jönköping på måndagen, där laget tas emot av HV71. Matchen börjar klockan 19:00.

NÄSTA HEMMAMATCH

Efter bortaturnén är det åter dags för hemmamatch i Hägglunds Arena. Den 10:e december tar vi emot Brynäs, med nedsläpp klockan 16:00.

Kom och stötta oss på plats – säkra din plats redan nu här!