I Hägglunds Arena kan vi utöver elithockey arrangera större evenemang i form av konserter, mässor, festmiddagar, konferenser, teambuildings och kick-offer.

Med våra varierade ytor och lokaler kan vi erbjuda ett brett spektra av lösningar på det evenemang eller den aktivitet du föreställt dig. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor kring någon av våra lokaler.

Event och festmiddagar

Vi har möjlighet att arrangera fester och middagar av såväl mindre som den större skalan. I vårt arenarum kan vi duka upp för 600 sittande gäster på ispisten, alternativt 2300 stående, tillsammans med en stor scen, barer och mingelytor. Hägglunds Arena har varit spelplats för flertalet stora artister och vi har kapacitet att arrangera konserter av högsta klass.

Konferens

Med närheten till Örnsköldsviks centrum på ena sidan och havet på den andra erbjuder vi konferenslokaler som i kombination med god mat gör just ditt möte till något alldeles extra. Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi skräddarsy allt från det lilla mötet till den stora konferensen. Vi kan ordna för lunchmöte i egen lokal samt frukostträffar i trevlig miljö.

Förfrågningar och bokningar gällande event och konferens

Epost: [email protected]

Telefon: 0660-21 66 00