Arenakortet - det självklara valet i Hägglunds Arena

Arenakortet är det självklara valet för dig som besöker Hägglunds Arena. Med detta kort tar du del av våra erbjudanden, rabatter samt att du genomför dina betalningar snabbt och smidigt i arenans kiosker, restauranger och sportbarer. Arenakortet kan du även ge bort som presentkort. 

Arenakortet ger dig
- 5 kr i rabatt på din lunch i Restaurang Victory
- 5 kr i rabatt på kaffe i våra kiosker
- Snabb betalning som inte kräver lösenord eller underskrift
- Minimerad kontanthantering
- Ladda arenakortet med önskad summa och använd hela beloppet själv
- Kortet är avgiftsfritt

Varför är det bra att ha ett Arenakort?
Kortet gör din betalning snabbare och ger dig som kund rabatter på utvalda produkter i arenan, både på dagtid och kvällstid (under match). Dessutom är valet att använda Arenakortet också ett val att stödja MODO Hockey eftersom det ger föreningen mindre kostnader i form av bank- och transaktionskostnader som vanliga betalkort och kontanthantering kräver.

Hur använder jag Arenakortet?
Kortet dras i våra kortterminaler precis som vanliga betal- och kreditkort, men varken kod eller underskrift krävs. Du hämtar ut och laddar ditt kort i vår reception på entréplan i Hägglunds Arena. Kortet kan användas i arenans kiosker, restaurang och sportbarer.

Arenakortet är inte ett betal- eller kreditkort och kan därför inte användas på andra platser än i Hägglunds Arena. Kortet ska av den anledningen värderas som kontanter av ägaren.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.
0660-21 66 00, [email protected]
Öppet vardagar 08:00-16:30