Endast hemmastå kvar till kvällens match
Publicerad: 2024-03-05
Idag tar vi oss an Luleå hemma i Hägglunds

Har du inte köpt biljett än? 

Då gör du det här

KLÄ DIG I RÖTT

Tillsammans vill vi skapa ett rött hav på läktarplats, så ta på dig det rödaste och finaste du har - förslagsvis en matchtröja - och slut upp tillsammans med alla andra MoDoiter!

20 kr/biljetter & FRITT INTRÄDE FÖR UNGDOMAR

Alla ungdomar (födda 2008 eller senare), som är medlemmar i MoDo Hockey och supporterföreningen Lumberjacks, har fritt inträde denna säsong. Detta gäller i mån av plats och biljetterna hämtas ut i biljettluckan på matchdagen, från två timmar innan nedsläpp. Läs mer här.

Du som spelare i Ångermanland går in på ståplats mot uppvisande av ditt medlemskort i Cardskipper, gäller i mån av plats. 

Denna vecka har vi också erbjudande på ståplatsbiljetter för 20 kr/st till alla barn och unga upp till 15 år.

EXTRA SÄKERHET

På grund av det rådande säkerhetsläget i samhället har MoDo Hockey, och svensk ishockey i stort, vidtagit ett antal åtgärder för att skapa trygga evenemang. Bland annat kommer visitering av alla åskådare att ske i samband med varje match. Det är heller inte tillåtet att ta med sig några som helst väskor in i arenan, efter beslut från Polismyndigheten. Läs mer om detta här. Av denna anledning är det också klokt att vara ute i god tid, för att undvika onödig köbildning.

VILJANS VACKRA NAMN

Dagen till ära så kommer vi återigen att köra hymnen "Viljans Vackra Namn" inför nedsläpp. Detta kommer att ske när spelarna har tagit sig in på isen, cirka klockan 18.56. Är du på plats, lägg då ner din mobiltelefon, höj halsduken till skyn och var med och sjung!

DIGITALT MATCHPROGRAM

Vårt matchprogram är helt digitalt och ni hittar det på modo.matchprogram.online från förmiddagen på matchdagen. Utöver laguppställningar hittar ni där intervjuer, krönika och annan matnyttig info om matchen.

50/50 ÄR SUPPORTERN

Ta chansen och var med och tävla om potten i Supportern hos Svenska Spel! Det fungerar i grund och botten på samma sätt som 50/50-lotteriet gjort tidigare – du köper ett spel och har sedan chans att bli vinnare av en pott. Du kan vinna – och MoDo hockeys ungdomsverksamhet vinner varje gång.

Läs mer här

Registrera dig hos Svenska Spel

Direktlänk till Supportern

TA HOCKEYBUSSEN TILL MATCH

Res enkelt och klimatsmart med likasinnade - ta hockeybussen till Hägglunds Arena! Bussarna går från samtliga kommuner i Ångermanland till varje hemmamatch i SHL denna säsong. Mer info och tidtabeller hittar ni på denna länk.