Nedsläpp i Norrbotten
Publicerad: 2023-10-12
Åttondeplacerade Luleå är vad som väntar på torsdagskvällen när MoDo Hockey reser norrut för veckans första match i SHL.

LÄGET I LAGET

Saknas i afton gör centerduon Mikael Ruohomaa och Sam Vigneault. Båda två var på is på onsdagen, om än inte med resten av laget under det gemensamma ispasset. Ruohomaas comeback dröjer några veckor till medan Vigneault är ett frågetecken för denna vecka. Junioren Maximilian Kilpinen lyfts in i matchtruppen.

INTERVJUER

Assisterande tränaren Jonas Holmström stannade till i MoDo Channel inför avresan och gav en lägesrapport. Se intervjun här.

I MoDo Channel Premium hittar ni också det senaste avsnittet av Heta Stolen, där vi denna gång grillar vår lettiske back Kristians Rubins!

SUPPORTERN ÄR NYA 50/50

50/50-lotteriet kommer i ny skepnad denna säsong och är helt digitalt. Nytt är nämligen att vi, liksom många andra klubbar, valt ett spel som kallas Supportern och som går via Svenska Spel. Det fungerar i grund och botten på samma sätt som 50/50-lotteriet gjort – du köper ett spel och har sedan chans att bli vinnare av en pott. Du kan vinna – och MoDo hockeys ungdomsverksamhet vinner varje gång.

Nytt är också att du kan spela i samband med våra bortamatcher!

Läs mer här

Registrera dig hos Svenska Spel

Direktlänk till Supportern

SÅ SER DU MATCHEN

Hela SHL-säsongen sänds av TV4 Play.

Obs! Just nu finns ett särskilt erbjudande för dig som supporter, som kommer oss som klubb till gagn. Du får rabatt på ett nytt abonnemang (449 kronor per månad istället för ordinarie pris 549 kr) på TV4 Play+ Sport Total när du tecknar för 12 månader  och samtidigt stöttar du MoDo Hockey med 350 kronor.

Ta del av erbjudandet här på vår kampanjsida!

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist