Hemmapremiären i SHL är här!
Publicerad: 2023-09-21
SOM vi har längtat – och nu är dagen här.
Dagen då vi spelar på hemmaplan i SHL igen.
En publikfest väntar i Hägglunds Arena – här är allting du behöver veta.

Matchen mot Linköping har nedsläpp klockan 19.00 och arenan öppnar två timmar innan dess, 17.00. Mycket folk väntas besöka Hägglunds Arena – redan vid lunchtid på onsdagen var det över 6000 biljetter sålda – och således finns det god anledning att komma i tid till arenan.

EXTRA SÄKERHET

På grund av det rådande säkerhetsläget i samhället har MoDo Hockey, och svensk ishockey i stort, vidtagit ett antal åtgärder för att skapa trygga evenemang. Bland annat kommer visitering av alla åskådare att ske i samband med varje match. Det är heller inte tillåtet att ta med sig större väskor in i arenan.

Av denna anledning är det också klokt att vara ute i god tid, för att undvika onödig köbildning. Kommer många tätt inpå nedsläpp finns risken att somliga missar början av matchen, och det vill vi ju givetvis inte.

DIGITALT MATCHPROGRAM

Denna säsong är vårt matchprogram helt digitalt och ni hittar det på modo.matchprogram.online. Utöver laguppställningar hittar ni där intervjuer, krönika och annan matnyttig info om matchen. Det kommer inte att finnas några fysiska matchprogram i arenan så se till att bokmärk det digitala!

VILJANS VACKRA NAMN OCH TIFO

Innan matchen blir det en favorit i repris – "Viljans vackra namn". Ni minns väl hur magisk stämning vi skapade tillsammans med den sången i slutspelet? Nu gör vi det igen inför premiären.

Uppmaningen från klacken lyder kort och gott: Ställ er upp om ni kan, håll upp era halsdukar och sjung med!

Efter sången blir det ett tifo. Fortsätt då att hålla upp din halsduk, men tillhör du de sektioner som har fått pappersark, ska du hålla upp detta. Lyssna på instruktioner från klacken.

Efteråt ser vi gärna att ni slänger pappersarken i närmsta papperskorg.

50/50 BLIR SUPPORTERN

50/50-lotteriet kommer i ny skepnad denna säsong och är helt digitalt. Nytt är nämligen att vi, liksom många andra klubbar, valt ett spel som kallas Supportern och som går via Svenska Spel. Det fungerar i grund och botten på samma sätt som 50/50-lotteriet gjort – du köper ett spel och har sedan chans att bli vinnare av en pott. Du kan vinna – och MoDo hockeys ungdomsverksamhet vinner varje gång.

Läs mer här

Registrera dig hos Svenska Spel

Direktlänk till Supportern

FÖRSÄLJNING AV FÖRSÄSONGSTRÖJOR

När arenan öppnar klockan 17.00 inleder vi också försäljningen av årets försäsongströjor som har burits av herrlaget. Försäljningen sker enbart på plats i arenan och det är först till kvarn som gäller. Det är också bara tillåtet att köpa en (1) tröja per person.

INTERVJU I MODO CHANNEL

Om Mikkel Aagaard är ladda för hemmapremiären? You bet. Vi tog ett snack med dansken dagen innan match och kände av läget, både för honom personligen och för laget.

Se intervjun här.

LUNCHTUGG I MODO CHANNEL

Dagen till ära sänder vi live i MoDo Channel, med start klockan 12.00. Gäster från hemmalaget kommer till studion direkt efter avslutad förmiddagsvärmning och vi går igenom allt väsentligt inför nedsläpp. 

Se sändningen här.

KÖP BILJETT

Tillhör du de som ännu inte köpt biljett men vill gå? Skynda dig då till vår biljettsida och lägg vantarna på någon av de få biljetter som finns kvar! 

Varmt välkommen till en ny säsong i Hägglunds Arena!

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist