Information om säsongskort för ståplats och Kurva Carlabel

3 augusti 2022 11:30
SÄSONGSKORT

Dags att öppna upp ståplatsläktaren!

Om en vecka, onsdag den 10 augusti, inleds försäljningen av säsongskort på ståplats, med nyheten att vi har ett särskilt förmånligt erbjudande till alla som vill stå i klacksektionen Kurva Carlabel.


Säsongen närmar sig med stormsteg och till veckan återsamlas våra lag och gasar på i förberedelserna inför kommande säsong, 2022/2023.

Tidigare i sommar släppte vi säsongskort på sittplatsläktaren via rodavitagrona.se och inom kort är det äntligen dags att påbörja försäljningen av säsongskorten på ståplatsläktaren för matcherna i HockeyAllsvenskan.

Försäljningen startar på rodavitagrona.se den 10 augusti och det kommer att finnas två olika alternativ för säsongskort på ståplatsläktaren. Fram till och med den 26 augusti har vi också en särskild kampanj med extra förmåner. Nedan kan du läsa mer om alternativen och förmånerna.

Kurva Carlabel

Detta gäller den högra delen av ståplatsläktaren, från isen sett, där vi den gångna säsongen sjösatte just vår nya sektion Kurva Carlabel. Köper du ett säsongskort i kategorin Kurva Carlabel så är det just på denna sida av läktaren som du kommer att vara placerad under säsongen.

Denna sektion av ståplatsläktaren är för dig som älskar att vara en del av klacken, vilket innebär att du sjunger fram MoDo Hockey och där även trummor, flaggor, megafon och skymd sikt är en del av upplevelsen.

Priset för ett säsongskort i Kurva Carlabel är subventionerat och det kostar 1595 kronor. Vill du ha ett fysiskt plastkort tillkommer 100 kronors avgift, plus en fraktkostnad.

Ett förbehåll finns: För att köpa ett säsongskort till detta rabatterade, förmånliga pris behöver du vara medlem i Lumberjacks. Alla som var medlemmar i Lumberjacks föregående säsong kommer att få en betallänk mejlad till sig till den 10 augusti. Denna länk är aktiv till den 26 augusti, då kampanjperioden går ut.

Var du inte medlem i Lumberjacks förra säsongen? Då kan du givetvis bli det nu och ta del av detta erbjudande. Medlemskap löser du via denna länk och när du har gjort det kommer du också att få en betallänk skickad till dig senast den 26 augusti, för att kunna köpa säsongkort i Kurva Carlabel.

Ståplats

Detta är alternativet för dig som vill stå på matcherna och ta del av stämningen från Kurva Carlabel, utan att för den skull aktivt vara med i klacksektionen.

Köper du säsongskortet Ståplats kommer du att vara placerad på den vänstra sidan av läktaren, från isen sett, där det i regel är en lite lugnare karaktär. Dock kan det förekomma flaggor och tifon även på denna sidan av läktaren vid stora matcher där vi har slutsålt på läktarplats.

Priset för att köpa ståplats på denna sida kommer vara 2 595 kronor och man behöver INTE vara medlem i Lumberjacks för att ta del av erbjudandet.

Även kategori Ståplats har en kampanjperiod mellan den 10 augusti och 26 augusti och väljer du att köpa ditt säsongskort under denna period ingår följande, för såväl Ståplats som Kurva Carlabel:

  • Alla eventuella slutspelsmatcher
  • Fyra pottbiljetter till utvalda matcher
  • MoDo Channel Premium från 1 september till 30 april
  • Förtur att köpa extra biljetter vid utvalda matcher i grundserien
  • Förtur att köpa extra biljetter vid utvalda matcher i ett slutspel

Givetvis kan du alltjämt köpa säsongskort på sittplats i både HockeyAllsvenskan och SDHL fortfarande och du gör det precis som tidigare på rodavitagrona.se.

Varmt välkommen till en ny säsong i Hägglunds Arena!

Ps. Du har väl bokat in 23 september i kalendern? Då är det säsongspremiär mot AIK i HockeyAllsvenskan och vi har dukat upp till en riktig hockeyfest. Läs mer på denna länk.

Förläng sedan hockeyhelgen med att se damernas hemmapremiär i SDHL. Lördag den 24 september klockan 13.00 är det nedsläpp mot Brynäs och dagen därpå, söndag 25 september, möter vi Leksand klockan 16. Håll utkikt på vår hemsida och i sociala medier gällande biljettsläpp!