Välkomna att hämta ut säsongskort till HockeyAllsvenskan

28 maj 2019 11:43
Säsongskort till HockeyAllsvenskan 2019/2020
Herr

Ett stort tack till alla er som tecknade säsongskort till HockeyAllsvenskan under kampanjperioden till och med sista april, era kort finns nu att hämta i Fjällräven Center. Hade du kort senaste säsongen kommer det att aktiveras och du behöver därmed inget nytt kort. För er som inte tecknat kort ännu - Dags att göra slag i saken och komma med på resan framåt!


MODO Hockey vill skicka ett varmt tack till alla som tecknat säsongskort och meddelar nu att korten tillsammans med mervärderna finns att hämta ut i Fjällräven Center på biljettavdelningen. Ta med er legitimation till besöket!

Från torsdag till lördag 10:00-17:00 finns även möjlighet att hämta ut ditt säsongskort i MODO Hockeys monter på Öviksmässan. Dit är du även välkommen för att tävla, rösta samt på lördag spela bordshockey mot spelare i MODO Hockey.

Har du ingen som helst möjlighet att besöka oss under de närmsta 115 dagarna som återstår till dess att HockeyAllsvenskan har premiär för MODO Hockey den 20 september ber vi dig att kontakta oss på [email protected] eller 0660- 21 66 10.

Har du ännu inte skaffat säsongskort? Dags att göra det och vara en del av resan den kommande säsongen!