Biljettinformation inför kommande matcher

17 januari 2022 20:27
INFORMATION

Det har varit snabba ryck i början på veckan, med anledning av nyheten om de nya restriktionerna.

Glädjande är att vi i och med beslutet om sektionering kommer att kunna erbjuda plats i Hägglunds Arena till samtliga som har ett säsongskort, och utöver det kan vi sälja lösbiljetter till allmänheten.


Infon om de nya restriktionerna kom från Regeringen under eftermiddagen och MoDo Hockey har under kvällen haft ett sammanträde med Svenska Ishockeyförbundet och HockeyAllsvenskan för att reda ut de nya turerna.

Detta sker nu:

På tisdagen kommer alla med säsongskort till MoDo Hockeys matcher i HockeyAllsvenskan att få ett mejl skickat till sig med en kampanjkod som gäller för förtur i biljettbokningen. Denna kampanjkod börjar att gälla klockan 12.00 på tisdagen och därefter kan du med säsongskort säkra din plats i arenan. Om du vill göra detta på plats vid Hägglunds Arena håller biljettluckan öppen från 12.00.

Du som har säsongskort är inte garanterad att få sitta på just din plats – men du är garanterad en plats.

Förturen till biljetter gäller till klockan 21.00 på tisdagskvällen, därefter är det fritt fram för allmänheten att lägga beslag på platser till onsdagens hemmamatch mot Troja-Ljungby via modo.ebiljett.nu.

Samma procedur kommer sedan att ske senare under veckan inför hemmamatcherna mot HV 71 (fredag) och Södertälje (söndag). Säsongskortsinnehavarna har förtur även till dessa matcher och vi kommer att släppa biljetter till allmänheten klockan 21.00 dagen innan match.

MoDo Hockey kommer, precis som under försäsongen, att dela upp Hägglunds Arena i fem separata sektioner, och utöver dessa tillkommer logevåningen och restaurang Victory. Alla dessa sektioner har egna in- och utgångar, toaletter och förtäringsmöjligheter.

Besökarna kommer att placeras i sällskap om åtta, med minst en meter till nästa sällskap. Tills vidare kommer vi tyvärr inte att kunna ha någon separat sektion för bortasupportrar, av logistiska skäl.

Tills vidare kommer vi inte att kunna dela ut fribiljetter till ungdomar med CardSkipper.

Viktigt att understryka är att alla som har för avsikt att besöka arenan på matcher kommer att behöva visa upp ett vaccinationsbevis. All information om vår hantering av vaccinationsbevis finns på denna länk.