Så ställer vi upp mot Hudiksvall
Publicerad: 2022-08-24
INFÖR MATCH
På onsdagen är det dags för den andra matchen på två dagar för herrlaget, som tar sig an Hudiksvall i SCA-cupen. En del av laget från tisdagens match i Umeå har bytts ut.

Onsdagens match spelas i Brandcode Center i Sundsvall och har nedsläpp klockan 17.00. I samma arena kommer MoDo att spela även på fredag eller lördag, men tid och motstånd är ännu inte klart då gruppspelet ska avslutas först.

Laguppställningen mot Hudiksvall

Målvakter

31 Marcus Nygren

(30 Kristers Gudlevskis)

Backar

26 Emil Wahlberg - 6 Anton Claesson

2 Ville Jonsson - 27 Niklas Folin

14 Jakob Norén - 11 Josef Ingman

Kedjor

15 Filip Sveningsson - 10 Rihards Marenis - 29 Mikkel Aagaard

28 Theo Jacobsson - 22 Adam Pettersson - 12 Oscar Pettersson

13 Helmer Styf - 32 Arvid Kruukka - 18 Kalle Umegård

36 Sebastian Ohlsson - 34 Oscar Nordin - 33 Daniel Mannberg

Pontus Näsén, David Bernhardt, Riley Woods, Erik Jinesjö Karlsson och Johan Södergran spelade mot Björklöven på tisdagen men vilar i denna match.

Vilar gör gör även August Berg, som förväntas spela i nästa match i SCA-cupen, samt Hugo Styf som är på väg tillbaka från sin axeloperation och avstår från matchspel i ytterligare ett par veckor. Tex Williamsson och Tobias Viklund är långtidsskadade.

Tränarkommentar

Mattias Karlin: "Vi vill till att börja med se att vi är påslagna, det är en grundbult som avgör om det kommer att gå bra eller dåligt. Vi vill också se en betydligt jämnare insats än den mot Björklöven. Vi tycker att vi gör bra saker i den matchen, men vi gör också många saker som ej är bra under långa stunder. Antingen var vi bra eller dåliga och det fanns ingenting däremellan. Så jämnheten måste upp."

Så ser du matchen

Matchen spelas som sagt i Sundsvall och har du möjlighet att vara på plats kan du lösa biljett på förhand via denna länk.

Alla lagets matcher på försäsongen sänds också av Expressen och du hittar länk till dagens match här. På denna sida finns all information om sändningarna av träningsmatcherna.

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist