Alice Östensson förlänger med MODO Hockey

22 maj 2017 14:28

MODO Hockey kan idag presentera en kontraktsförlängning då Alice Östensson tecknat ett nytt avtal för de två kommande säsongerna. ”Alice Östensson har MODO Hockey som moderklubb och vi är glada att hon fortsätter i föreningen. Försäsongsträningen bådar gott och vi vet alla att potentialen och förutsättningarna finns för henne att vara en topp-målskytt i SDHL”, kommenterar sportchef och huvudtränare Björn Edlund.


Alice Östensson är klar för en fortsättning i MODO Hockey där hon gör sig redo för sin sjätte säsong i moderklubben. Den senaste säsongen i SDHL slutade med 12 poäng via 2 mål och 10 assist på 31 spelade matcher vilket innebar en delad femteplats i lagets interna poängliga. Den poängbästa noteringen är från säsongen 2014/2015 när Östensson svarade för 14 mål och 8 assist för 22 poäng på 28 matcher.

– Alice Östensson är en offensiv spelare och en duktig målskytt. Hon hade en jättebra första hel säsong som senior men har tyvärr drabbats av skador som gjort att hon inte kunnat träna fullt ut för att hålla den nivå hon velat lega på. Trots det har hon hela tiden bidragit till laget, inte minst med assist och hårt arbete, kommenterar Björn Edlund och avslutar:

– Nu ser vi fram emot säsongen och försäsongen har blivit ett nytt avstamp. Alice Östensson kommer bli en viktig spelare i MODO Hockey de kommande säsongerna.

Kontraktet mellan MODO Hockey och Alice Östensson gäller för de två kommande säsongerna, till och med 2018/2019.

Teckna säsongskort för SDHL 2017/2018