Slutspurt för säsongskortskampanjen på ståplats

25 augusti 2022 10:00
SÄSONGSKORT

Köp säsongskort på ståplatsläktaren i HockeyAllsvenskan 2022/2023! Säkra din plats senast fredag den 26 augusti för att ta del av flera förmånliga erbjudanden.


Fram till och med fredag den 26 augusti har vi en startkampanj för ståplatsläktaren där en rad förmåner ingår för alla som väljer att säkra ett kort. Dessa är:

  • Inträde till alla eventuella slutspelsmatcher
  • Fyra pottbiljetter till utvalda matcher
  • MoDo Channel Premium från 1 september till 30 april
  • Förtur att köpa extra biljetter vid utvalda matcher i grundserien
  • Förtur att köpa extra biljetter vid utvalda matcher i ett slutspel

Som vi tidigare berättat har vi skapat två olika sektioner på ståplatsläktaren och det finns därför möjlighet att köpa säsongskort i antingen kategori Kurva Carlabel eller kategori Ståplats. Mer information om den nya indelningen på ståplatsläktaren finner du här.

Kurva Carlabel

För att skaffa säsongskort i Kurva Carlabel (pris 1 595 kronor) krävs ett medlemskap i vår officiella supporterförening Lumberjacks. Var du medlem den gångna säsongen ska du vid klockan 10.00 på onsdagen få ett mejl skickat till dig med en betallänk till ditt erbjudande.

Vill du köpa säsongskort i Kurva Carlabel men saknar medlemskap i Lumberjacks sedan tidigare? Då kan du lösa ett nytt medlemskap på denna sida. Du kommer då också att få en betallänk för säsongskort skickad till dig i god tid innan erbjudandet med förmåner går ut.

Ståplats

Väljer du säsongskortsalternativet Ståplats (pris 2 595 kronor) finns det inga krav på medlemskap i Lumberjacks och du kan säkra din plats på denna länk eller via rodavitagrona.se.

Nu fyller vi ståplats!

Välkomna till Hägglunds Arena.