Sebastian Ohlsson till MODO Hockey

17 april 2020 11:15
Herr

Det står nu klart att forwarden Sebastian Ohlsson är klar för spel i MODO Hockey för de två kommande säsongerna. ”En spelare som kännetecknas av hög fart och bra skridskoåkning där han även har utvecklat sin offensiv. Vi är glada att han fortsätter sin karriär i MODO Hockey och ser fram emot att utvecklas tillsammans”, kommenterar sportchef Fredrik Glader.


MODO Hockey kan idag meddela att forwarden Sebastian Ohlsson är kontrakterad. Ohlsson kommer närmast från två säsonger i Timrå IK i SHL och HockeyAllsvenskan där han svarade för sin poängbäst säsong någonsin 2019/2020. På 50 spelade matcher producerade Ohlsson 38 poäng (18+20).

– Jag har hela tiden vetat att jag kan bidra framåt och vara en spelare som kan producera poäng. Jag fick en bra roll i Timrå den senaste säsongen där jag tog den chansen och visade mer av den spelare jag vill vara och vet att jag kan vara. Men även om jag producerade framåt då är mina främsta styrkor fortfarande skridskoåkningen och det defensiva spelet, kommenterar Ohlsson.

”En barndomsdröm som går i uppfyllelse”

Sebastian Ohlsson, 23, kommer från Åsele och har gått via Björklöven till Skellefteå där han debuterade i representationslaget och SHL säsongen 2014/2015. Han är erfarenhet från SHL med totalt 185 matcher och ser nu fram emot spel i MODO Hockey som han följt sedan ung ålder.

– Det här känns verkligen jätteroligt och det lockade att MODO vill framåt och uppåt vilket även jag vill i min karriär. Jag vill fortsätta att utvecklas och känner att det blåser positiva vindar i MODO där klubben bygger på ett bra sätt för framtiden. Jag vill vara med på den resan, kommenterar Ohlsson och avslutar:

– Det är dessutom en barndomsdröm som går i uppfyllelse att få dra på sig MODO-tröjan då jag vuxit upp i en familj där alla alltid varit MODOiter.

Kontraktet med Sebastian Ohlsson gäller till och med säsongen 2021/2022.

Fler klipp i MODO Channel

Säsongskortserbjudande 2020/2021

Premiärmatchen 2020/2021 är släppt!