Säsongskortserbjudande till och med 30 april

24 mars 2020 12:00
Nyhet

Dags att ta avstamp för framtiden när säsongskortserbjudandet för 2020/2021 nu är släppt! Du som tecknar och betalar ditt säsongskort innan den 30 april får slutspel inkluderat samt fem extra kompisbiljetter till utvalda matcher. Du har dessutom förtur på köp av extrabiljetter i slutspelet, får en exklusiv halsduk, 20% rabatt på souvenirer vid ett köp samt MODO Channel Premium utan extra kostnad!


Ishockey ska upplevas på plats i Fjällräven Center där vi den förra säsongen vände publiktrenden uppåt! Mer publik innebär roligare upplevelse där Fjällräven Center är Örnsköldsviks största mötesplats.

Nu är säsongskortserbjudandet för 2020/2021 släppt och det gäller till och med den 30 april där alla matcher för herrlaget den kommande säsongen ingår. Dessutom är kortet packat med ytterligare mervärden.

Alternativ för betalning av säsongskort

Du kan antingen betala din plats direkt via modo.ebiljett.nu eller på plats i Fjällräven Center. Vi erbjuder även förmånliga sätt att dela upp din betalning då vi samarbetar med Klarna och de kan erbjuda att du skjuter upp din betalning eller avbetalar under 6, 12, 24 eller 36 månader. Läs mer på klarna.se

Vill du förlänga ditt säsongskort från föregående säsong gör du det enklast på egen hand genom att logga in på din sida på modo.ebiljett.nu Du kan även kontakta biljettavdelningen på [email protected]

Du som är medlem i MODO Hockeys supporterförening Lumberjacks får rabatt och priset 1295kr. Under erbjudandet fram till och med 30 april ingår även slutspel i säsongskort för ståplats. Bli medlem på Lumberjacks hemsida och efter du tecknat medlemskap kan du teckna ditt säsongskort i luckan på Fjällräven Center.

Efter att erbjudandet gått ut tillkommer tillägg för slutspel som kan tecknas för 2195kr för sittplats och 995kr för ståplats. Ungdom sittplats betalar 995kr som tillägg för slutspelet efter den 30 april. Detta kan endast göras fram till att grundserien startar 2020/2021.

Säsongskort SDHL 2020/2021

Stötta MODO Hockeys fortsatta framfart i SDHL genom att köpa säsongskort för säsongen 2020/2021. Säsongskortet gäller för samtliga matcher i såväl SDHL som i SM-slutspelet.

Priset för kortet är 750kr där du enklast tecknar ditt kort på modo.ebiljett.nu eller att du besöker oss i Fjällräven Center.

Komplett information med frågor och svar kring säsongskort

Fler klipp i MODO Channel