Nypremiär för MODO Hockeys souvenirshop

10 juni 2019 16:40
Nyhet

Nu är MODO Hockeys nya webshop uppe med mängder av nyheter. Prylar för golfbanan, ett nytt premium-sortiment, ett öppningserbjudande du inte får missa samt massor av Bauerprodukter med MODO Hockey-logotyp. Välkommen in när Sport 77 och MODO Hockey har nyöppning av souvenirbutiken!


Som vi sedan tidigare meddelat är det lokala företaget Sport 77, som även levererar hockeyutrustning till föreningen, ny leverantör av MODO Hockey-sovenirer och nu är den nya webshoppen öppen för beställningar.

Lagom till sommaren finns golfprylar med MODO Hockey-emblem och ett öppningserbjudande med en stilren t-shirt för endast 99kr (begränsad upplaga). Efterfrågan har varit stor på ett mer diskret utbud av kläder och där har en premium-kollektion nu tagits fram där en pikétröja, en pullover och en väst är först ut.

Bauer Hockey är en viktig partner till MODO Hockey och vi är därför glada att kunna erbjuda mängder av högkvalitativa produkter i samarbete. Allt från träningskläder, joggingbyxor och ziptröjor till träningsväskor och ryggsäckar finns nu i sortimentet som kommer att utökas eftersom.

Fler produkter lagom till seriestart

Kommande produkter som lanseras är bland annat flera nya kepsar av hög kvalité, en legendar-serie som hyllar tidigare spelare i MODO Hockey samt nya hoodtröjor, flera nya t-shirts, en helt ny och uppdaterad barn- och babykollektion samt naturligtvis nästa säsongs matchtröjor. Antalet produkter kommer givetvis att utökas kontinueligt där nyöppningen är starten på vår nya satsning framåt med MODO-souvenirer.

MODO Hockeys souvenirbutik på nätet har nyöppning måndag den 10 juni och i samband med det kommer även produkterna finnas till försäljning på Vikingagatan 42 i Örnsköldsvik där Sport 77 har sin butik. Efter sommaren sker även nyöppning av souvenirbutiken i Fjällräven Center.

Välkomna till modohockeyshop.se