MODO Hockey och Sqrtn i souvenir-samarbete

10 februari 2020 14:00
Nyhet

MODO Hockey och Sqrtn Company, med varumärket "The Great Norrland", har tillsammans tagit fram en limiterad utgåva av MODO-souvenirer som släpps på onsdag i samband med matchen MODO Hockey - Timrå IK. "Vi på Sqrtn Company vill att Norrland ska synas och spridas som det förtjänar och MODO är en av de mest anrika Norrländska föreningarna som gör ett bra jobb med detta genom hela sin organisation från junior- till seniorverksamhet", kommenterar Sqrtns Måns Hegevall.


MODO Hockey har sett en ökad efterfråga på souvenirer och produkter kopplade till shoppen på Fjällräven Center samt modohockeyshop.se sedan föreningen inför den här säsongen bytte partner till Sport 77. Det är vi naturligtvis både glada och stolta över och i samarbeter med partner har nu en specialkollektion tagits fram i limiterad utgåva där omåttligt populära Sqrtn Company nu levererar fyra stycken MODO-produkter i varumärket "The Great Norrland".

Produkterna kommer att släppas i samband med onsdagens hemmamatch mellan MODO Hockey och Timrå IK för att sedan släppas på modohockeyshop.se torsdag den 13 februari. Det är först till kvarn som gäller då kollektionen är limiterad och endast kommer att finnas till försäjning just nu!

Kollektionen släpps 17:00 onsdag 12/2

Fjällräven Center öppnar portarna 17:00 onsdagen den 12 februari när Sture Anderssons förtjänstfana hissas till taket inför mötet mellan MODO Hockey och Timrå IK. Det är förväntan i luften inför en högtidlig stund och delar av guldlaget från 1979 är på plats för att delta i hyllningarna, och det vill vi även att du är!

Biljetter till kvällen hittar du på modo.ebiljett.nu