Tillsammans för MoDo – herrarna spelar i unikt matchställ

15 november 2021 12:43
TILLSAMMANS

När herrarna tar sig an Vita Hästen i Hägglunds Arena på fredag kväll ser de inte ut som vanligt.

På sig kommer de att ha ett unikt matchställ, framtaget som en hyllning till alla de personer som efterskänkte sina säsongskort från den gångna säsongen.


"Pandemisäsongen" 2020/2021 är en säsong som vi egentligen inte gärna grottar ner oss i. Sportsligt hade vi det tungt i HockeyAllsvenskan och inte blev det bättre av att läktarna i princip ekade tomma under hela säsongen. Pandemin satte käppar i många hjul och få var de supportrar som hade möjlighet att se ishockeymatcher på plats.

Många var däremot de MoDo-supportrar som stöttade oss på andra sätt – inte minst ekonomiskt. Det stöd som vi fick från alla givmilda fans bidrog till att vi i slutänden trots allt kunde nå ett plusresultat för verksamheten.

Många var de privatpersoner som – trots att få alltså kunde se matcher på plats – valde att efterskänka sina säsongskort för säsongen 2020/2021.

För detta kan vi egentligen inte tacka nog mycket.

Som en hyllning till alla dessa personer har vi nu tagit fram en unik matchtröja som herrlaget kommer att spela i under fredagens hemmamatch mot Vita Hästen. Förutom grön design och Alfredshems IK:s gamla "rockmärke" som logotyp pryds tröjan i grunden av namnen på alla de som efterskänkte sina säsongskort.

Tillsammans – för klubben, historien och framtiden.

Efter matchen kommer tröjorna att signeras av spelarna. En del av tröjorna går sedan till försäljning på modohockeyshop.se, medan en del kommer att lottas ut bland de personer som efterskänkte sina säsongskort. Mer information om detta kommer senare.

Kom och upplev tröjan på nära håll och var en del av gemenskapen i Hägglunds Arena! Biljetter till fredagens match mot Vita Hästen köper du smidigast på modo.ebiljett.nu på denna länk. Förutom hockeyunderhållningen på isen har vi Efterfest i entréhallen och Too Damn Fun uppträder på scen.

Vi vill också passa på och flagga för att vi redan på söndag har en ny Familjedag i Hägglunds Arena, i samband med matchen MoDo–BIK Karlskoga. Precis som mot Mora blir det roliga aktiviteter i entréhallen innan matchen. Barn upp till 12 år går in gratis och vi har fina priser på familjebiljetter! Boka platser här och ta med barnen till en härlig hockeydag!