Var en del av hockeyfesten i Fjällräven Center!

30 januari 2020 17:10
Nyhet

Det återstår endast fem hemmamatcher av HockeyAllsvenskan 2019/2020. Det är riktiga godbitar där vi vill ha dig på plats då vi tillsammans ska säkra en plats i den HockeyAllsvenska finalen och ta serien ända i mål. Statistiken talar för ett höjt publiksnitt i Fjällräven Center jämfört med den förra säsongen och det är i sådana fall ett trendbrott sett till de senaste 12 säsongerna.


Det är dags att ringa in följande datum i kalendern och besöka Fjällräven Center för de avslutande matcherna i HockeyAllsvenskan 2019/2020. Högintressanta matcher är kvar att spela då slutplaceringarna i tabellen nu ska avgöras och MODO Hockey siktar på en plats i den HockeyAllsvenska finalen. Här är de tre närmaste hemmamatcherna som väntar där du hittar biljetter hos våra biljettombud samt på modo.ebiljett.nu.

Onsdag den 5 februari, MODO Hockey - Södertälje SK

MODO Hockey tar emot Södertälje SK och på läktarplats planeras det Tifo då flaggförbudet upphävs i och med den sista januari 2020. Kom och manifestera rött-vitt-grönt tillsammans med oss där vi inför matchen kommer ha extraerbjudande på flaggor i shoppen. Tillsammans fyller vi ståplats!

Onsdag den 12 februari, MODO Hockey - Timrå IK

Västernorrlandsderby och rivalitet som kokar. Sista mötet mellan lagen i seriespelet där Timrå har två segrar och MODO Hockey en. Matchen i all ära men det som sker innan nedsläpp tar plats i historien då MODO Hockey hissar Sture Anderssons förtjänstfana till taket. Mannen med 58 raka säsonger som aktiv i MODO förtjänar en hyllning av gigantiska mått som du ska vara en del av. Vi släpper mer information närmare matchen, men vi kan här och nu avslöja att stora delar av laget från 1979 kommer att vara på plats.

Läs mer om hyllningen av Sture Andersson och se intervjun i MODO Channel.

Fredag den 14 februari, MODO Hockey - Västerås

På Örnsköldsviks största mötesplats trampar vi gasen i botten när Hockeyfredag är tillbaka och MODO Hockey spelar i retro-tröjorna, Efterfest äger rum i entréhallen med liveband och det dukas upp för After Work redan från 16:00. MODO Hockey tar emot Västerås som laget har två raka segrar över.

Chans till ökat publiksnitt och trendbrott

Det återstår fem hemmamatcher av HockeyAllsvenskan 2019/2020 och inför mötet mot Södertälje SK den 5 februari är publiksnittet 3700 personer sett över säsongen. Det innebär 226 sålda biljetter/match över fjolårssnittet och om snittet hålls uppe grundserien ut kommer det i sådana fall innebära att en 12 år lång trend med minskat publiksnitt bryts och istället pekar uppåt. Men vi behöver din hjälp att ta HockeyAllsvenskan 2019/2020 i mål!

Biljetter förköper du på modo.ebiljett.nu