Arenakalaset i Fjällräven Center 29 April

11 juni 2021 11:10

Karlsson & Norberg arrangerar inomhusfestival med Jill Johnson, Stiftelsen, Petra Marklund, Hoffmaestro och Kaliffa.


**NYTT DATUM! ** ArenaKalaset - en folkfest i arenaformat! Eventföretaget Karlsson&Norberg presenterar ett nytt datum för ArenaKalaset. En stor folkfest i arenaformat som kommer att arrangeras på fyra orter i landet. Istället för i höst kommer evenemanget till Örnsköldsvik 29/4, Sandviken 30/4, Lidköping 6/5, Västerås 7/5.

Smittspridningen är fortfarande hög och även om vaccineringen är igång så är läget inför hösten osäkert. Våra besökares och medarbetares trygghet och hälsa är alltid vår högsta prioritet och därför har vi beslutat att flytta Arenakalaset till våren 2022.

Några av Sveriges största artister Det här är hittills vår största satsning. En inomhusfestival med några av Sveriges största artister som erbjuder en bred musikgenre, säger Thomas Norberg. Sedan 2014 driver han Karlsson & Norberg AB tillsammans med Per Karlsson och ArenaKalaset ska bli ett årligt återkommande event. -Det blir helkvällar med massor av bra livemusik, berättar Per Karlsson.

ARTISTER Jill Johnson, Petra Marklund, Hoffmaestro, Kaliffa och Stiftelsen.

SÄKRA EVENEMANG Arenan kommer att vara anpassad för att kunna genomföra ett säkert evenemang för besökare och personal utifrån de riktlinjer som gäller vid evenemangsdatumet.

MER INFO För ytterligare information kontakta Thomas Norberg 070-208 38 44 eller Per Karlsson 070-542 70 20. Det går även bra att maila till [email protected]

Ta hand om varandra!

Dina biljetter säkrar du HÄR

Klicka HÄR för att boka bord i Restaurang Victory.

Etagepaket 1195:- inklusive trerätters middag, kaffe och sittplats vid bordet. Du som har etagepaket får även tillgång till parkett ifall du inte vill sitta under hela konserten.

Showmeny 389:- För dig med egen biljett på läktare eller parkett. Ät en god tvårättersmiddag med kaffe och chokladbit i Restaurang Victory innan konserten startar. Observera att du behöver ha en egen biljett till Arenakalaset och att du efter middagen sätter dig på din förbokade plats i arenarummet.

Logepaket 1295:-per person (min 10 personer) För dig som vill ha det extra lyxigt! Boka en loge för dig och dina vänner och njut av Arenakalaset på bästa sätt. I logepaketet ingår loge, biljett samt trerättersmeny med kaffe. Logen bokar du genom att maila [email protected]

Välkommen med din bokning!