Information om utlottning och försäljning av kvällens matchtröja

19 november 2021 13:57
TILLSAMMANS

Som vi tidigare berättat kommer spelarna i herrlaget att dra på sig en helt unik matchtröja under matchen mot Vita Hästen på fredagskvällen.

Ett antal tröjor kommer att säljas och ett antal att lottas ut.

Här är vad som gäller.


Tröjan är prydd med namnen på alla de som efterskänkte sina säsongskort från förra säsongen – med andra ord är alla de hjältarna och hjältinnorna tillsammmans med spelarna ute på isen!

Vi kommer dels att sälja ett antal matchtröjor i vår shop på modohockeyshop.se och dels också lotta ut tröjor bland alla de som efterskänkte sina säsongskort.

Detta är vad som gäller:

Utlottningen kommer att ske under matchdagen och vinnarna kommer att meddelas via mejl innan nedsläpp mot Vita Hästen. De tröjor som är med i utlottningen är:

7 Näsén, 10 MacMaster, 12 Pettersson, 17 Woods, 25 Vigneault, 25 Vigneault, 29 Aagaard, 30 Wallin, 5 (utan spelarnamn), 13 (utan spelarnamn), 14 (utan spelarnamn), 20 (utan spelarnamn).

Som ni ser är det både tröjor som ska användas under matchen och tröjor som inte kommer att vara ”i spel”. Vissa spelare kommer att spela i flera tröjor under matchen, så exempelvis är båda Sam Vigneault-tröjorna som lottas ut gameworn.

Försäljningen av tröjor på modohockeyshop.se startar klockan 21.30 på fredagskvällen. Det är först till kvarn som gäller och försäljningen är öppen för alla som är intresserade. Tröjorna som kommer att finnas till försäljning är tröjorna som bärs av alla spelare i fredagens matchtrupp + 15 Sveningsson och 27 Folin.

Tröjorna kommer också att signeras.

Avslutningsvis: Vi har noterat att det är ett stort intresse för den unika tröjan. Vi undersöker nu möjligheten att kunna trycka upp ytterligare replicor och sälja i shopen. Vi återkommer med information om detta så fort vi kan.