Hockeyfest när semifinal 1 ska avgöras
Publicerad: 2023-03-31
INFORMATION
Äntligen är det dags för nästa utmaning på slutspelsstegen – semifinalen där vi tar oss an Mora! På lördag brakar det loss hemma i Hägglunds Arena, du kommer väl och är en del av slutspelsstämningen?

Det är bäst av sju matcher som gäller i matchserien och i potten finns alltså en plats i den HockeyAllsvenska finalen, där två lag gör upp om ett avancemang till SHL. Vi inleder med två raka matcher på hemmaplan och med ert stöd i ryggen, MoDoiter, ska vi ge oss själva en bra grund att stå på!

I skrivande stund, på fredag förmiddag, närmar vi oss 5 000 sålda biljetter och de bästa platserna går åt i rask takt. Sitt därför inte och vänta utan säkra din plats redan nu på vår biljettsida!

MAT OCH DRYCK

Vi öppnar Hägglunds Arena klockan 16.00 på lördag, två timmar och 30 minuter innan nedsläpp, och du som vill äta och dricka någonting i samband med match kan med fördel göra det i Guldbaren (plan 1), Restaurang Victory (plan 3) och Time Out (plan 4).

I Victory kan du välja mellan en trerättersmeny eller mat från vår middagsbuffé, och i Guldbaren finns alternativen MoDo-burgare, Hockeymålet och caesarsallad. I Time Out har vi Hockeymålet.

Bordsbokning går utmärkt att göra på förhand och vi har även drop-in i mån av plats. Du kan säkra din plats i förväg via denna länk.

SPORTBARER

Från arenans öppnande finns det också möjlighet att besöka någon av våra sportbarer. Alla barer på plan 2 – Aspen, Locker Room, High Coast och Supporterbaren – har öppet från start och detsamma gäller Time Out på plan 4.

FÖRFEST OCH EXTRAÖPPET

Ladda upp i arenan! Vi har DJ inför match och happy hour i våra sportbarer mellan klockan 16 och 17.

Efteråt fortsätter kvällen med skön DJ-musik i entréhallen och vi har extraöppet i Guldbaren och Aspen, där vi har öppet till klockan 02.00.

FRITT INTRÄDE FÖR UNGDOMAR

Denna säsong har vi fritt inträde på ståplatsläktaren för alla födda 2007 och senare och detta gäller också i slutspelet. Det krav som finns är den som ska nyttja biljetten är medlem i MoDo Hockey och i supporterföreningen Lumberjacks. Medlemsavgifterna skall vara betalda. Erbjudandet gäller i mån av plats och biljetten hämtas ut i biljettluckan under matchdagen, tidigast två timmar innan matchstart.

Läs mer om kampanjen här.

BORTASUPPORTRAR

Supportrar som ska till bortastå går in via trapphuset på arenans västra kortsida, till höger från huvudentrén sett. Följ anvisningar på plats till er sektion. Insläpp på bortasektionen sker 17.30.

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist