MoDo föll efter straffar - Karlsson och Aagaard målskyttar
Publicerad: 2023-02-18
MATCHRAPPORT
Det blev en poäng borta mot Vita Hästen. Spelveckan slutade med en ny knapp förlust för MoDo, som på lördagskvällen föll efter straffar med siffrorna 2-3. Erik Karlsson öppnade målskyttet i den första perioden och Mikkel Aagaard kvitterade i mittperioden, men laget blev utan ytterligare utdelning.

KOMMENTAR

Emil Wahlberg summerar matchen, där han själv tar stort ansvar för slutresultatet;

– Det är för mycket upp och ner. Vi förlorar för mycket kamper i egen zon, det är därför som de får in två puckar.

– Två riktigt dåliga ingripanden av mig gör att de kan ta ledningen. Det är jäkligt surt och jag tar på mig den här förlusten, det är riktigt jävla dåligt.

Lagkaptenen ger sina tankar om den utmanande tid som laget går igenom;

– Vi tittar på vad som är bra i matcherna och vad som är dåligt. Senast mot Södertälje var det mycket som var bra, idag är det tyvärr ett steg tillbaka igen. Jag skulle inte säga det är någon orolighet i laget, men just nu hittar vi sätt att förlora matcherna och det är absolut inte bra.

MATCHFAKTA

Vita Hästen – MoDo 3-2 e.str. (0-1, 2-1, 0-0, 0-0, 1-0)
Mål: 0-1 Erik Karlsson (Norén, Aagaard), 2-2 Mikkel Aagaard (Näsén, Woods)
Skott: 29-33
Publik: 1903

NÄSTA HEMMAMATCH

Det vankas dubbla matcher hemma i Hägglunds Arena nästa vecka, mot Västervik på onsdag (då vi har Enkronasmatchen) och mot Djurgården på fredag (då vi ska hylla Niklas Sundström).

Vill du vara med och bidra till Enkronasmatchen? Läs mer här.

Biljetter till de båda matcherna säkrar du här på vår biljettsida. Ta chansen och se hockey när det är gratis inträde på onsdag – och kom och ge "Susse" den hyllning han förtjänar på fredag!

Press- och kommunikationsansvarig MoDo Hockey