Biljettinformation inför söndagens hemmamatch

31 oktober 2019 16:44
Herr

MODO Hockey möter Södertälje SK på söndag med nedsläpp 17:30. Det är med andra ord en perfekt eftermiddag att ta med hela familjen på ishockey och heja fram MODO Hockey till tre nya poäng på hemmaplan! Ansiktsmålning, godisregn och Humlan i entréhallen tillsammans med familjebuffé i restaurangen - Förköp biljetter på modo.ebiljett.nu


Den perfekta avslutningen på läslovet för alla barn, ungdomar och familjer är nu på söndag där nedsläpp mellan MODO Hockey och Södertälje SK sker 17:30. Men innan nedsläpp är det godisregn i entréhallen vid 16.30 och alla barn kan få ansiktsmålning i entréhallen av Erika Howcraft. Vår maskot Humlan är dessutom på plats för att välkomna alla barn till matchen!

Familjebiljetter finns på modo.ebiljett.nu från 100kr/st där vi även har erbjudande på familjebuffé för hela familjen där priset är 119 kr för vuxen och 75 kr för Barn upp till 12 år.

Boka ditt bord till matchen

Billigast med förköp av biljetterna

Det är alltid billigare att köpa förköp till MODO Hockeys matcher i Hockeyallsvenskan och SDHL på modo.ebiljett.nu, hos våra ombud eller via telefon hos vår biljettleverantör AXS: 0771- 45 46 00.

Öppettider för bokning av biljetter via telefon är:

Mån-Fre: 09.00-18.00

Lör-Sön: 10.00-14.00

Vid köp av biljetter på matchdag i Hockeyallsvenskan tillkommer det 50kr på varje priskategori om du köper din biljett i biljettluckan på Fjällräven Center (gäller ej ståplats Lumberjacks)

Familjebiljetter och pensionärsrabatt

Barn under åtta år har fri entré till matchen om inte barnet önskar en egen stol utan sitter i medföljande vuxens knä. Ungdomsbiljetter, familjebiljetter och pensionärsbiljetter gäller på sektionerna 206-213 och finns i begränsat antal. Ungdomsbiljetter gäller dig mellan 8-17 år medan familjebiljetter kostar 100kr/biljett och gäller vid köp av minst tre biljetter där minst en person, max två, är vuxna. Max antal familjebiljetter per köp är sex stycken - Kontroll av biljetter sker i entrén.

Handikappbiljetter bokas via MODO Hockeys biljettavdelning, 0660-21 66 10, medan ståplatsbiljetter för Lumberjacks-medlemmar säljs i biljettluckan i samband match för 55kr.

Biljetter finns via modo.ebiljett.nu

Förköp biljetter hos ombud eller på modo.ebiljett.nu

Vill du köpa biljetter till enstaka matcher är det klart smidigaste sättet att förköpa biljetter via Internet och modo.ebiljett.nu eller via något av våra ombud i Örnsköldsvik med omnejd.

Biljettkassan är öppen matchdag, två timmar innan matchstart. Ett starkt tips för att undvika kö vid arenan i samband med match är att förköpa din biljett. Tänk även på att serviceavgift på 50kr per biljett tillkommer vid köp i Fjällräven Center på matchdag i luckan.

Mer information om biljettköp samt våra fantastiska ombud

Restaurangbokning: 0660-21 66 11 - [email protected]

Varmt välkomna på hemmamatch i HockeyAllsvenskan!