Dags att fira igen – dubbla 100-årsmatcher på menyn

22 februari 2022 17:20
MODO 100 ÅR

MoDo Hockey fyllde 100 år förra året, men ännu har 100-åringen inte firat klart.

De närmaste veckorna ska klubbens jubileum uppmärksammas extra vid två tillfällen, den 3 och 9 mars, då dam- och herrlaget bland annat kommer att spela med historiska matchställ.


Den 27 mars 1921 bildades Alfredshems IK i Sund och den 27 mars förra året firade MoDo Hockey sitt 100-årsjubileum, bland annat med en fullmatad sändning i MoDo Channel och sprakande fyrverkerier utanför arenan.

I den nämnda sändningen fick fansen för första gången beskåda det matchställ som tagits fram till jubileet – ett ställ som är hämtat från 50-talets Alfredshems IK – och nu är det äntligen dags för våra representationslag att dra på sig dem.

Den första 100-årsmatchen spelas torsdag den 3 mars när vårt damlag gästas av Brynäs i SDHL. Veckan därpå är det herrarnas tur att dra på sig jubileumsstället när de tar sig an AIK i HockeyAllsvenskan onsdag den 9 mars.

Firandet till ära har också ett helt nytt matchintro tagits fram, ett där historiens vingslag och de 100 gångna åren sannerligen gör sig påminda.

Du kommer väl och firar med oss och gör de båda matcherna till publikfester värdiga en 100-åring? Självklart finns det biljetter från 19,21 kronor på både ståplats och sittplats!

Här bokar du

SDHL: MoDo–Brynäs

Biljett på läktaren

Plats i Restaurang Victory

HockeyAllsvenskan: MoDo–AIK

Biljett på läktaren

Plats i Restaurang Victory