Stötta MoDo Hockey med soffbiljetter!

11 januari 2022 14:53
NYHET

Det nya publiktaket kommer att ytterligare begränsa möjligheten att ta in åskådare på läktarplats. Vill du stötta MoDo ekonomiskt hemifrån? Nu har vi öppnat upp möjligheten att köpa fiktiva "soffbiljetter" igen.


Soffbiljetten är ingen ny företeelse för er MoDoiter. Vi lanserade upplägget i pandemins början, när vi plötsligt tvingades spela en finalmatch mot Björklöven inför tomma läktare, och under 2020/2021 var soffbiljetterna direkt avgörande för att MoDo Hockey skulle kunna nå ett plusresultat ekonomiskt.

Nu, med nya restriktioner och ett väntat publiktak på 500 åskådare, väljer vi att åter lansera möjligheten att köpa fiktiva soffbiljetter och stötta MoDo Hockey hemifrån när du inte har chans att stötta oss på plats i Hägglunds Arena.

Det går antingen att swisha ett valfritt belopp till Återvändarfonden på nummer 123 540 02 70, eller att köpa soffbiljettermodo.ebiljett.nu.

Johan Widebro, klubbens vd, berättade om de nya restriktionerna och deras påverkan på MoDo Hockeys ekonomi i en livesändning i MoDo Channel under tisdagen. Du kan se den i repris nedan.

Gällande kommande matcher i Hägglunds Arena ber vi att få återkomma med information om hur vi ska hantera de 500 platser som kommer att finnas till förfogande med det kommande publiktaket. Vi ska samla mer information innan vi tar några beslut.

– Vi kommer att prioritera säsongskortsinnehavare och logeägare, säger Johan Widebro.