Käka god mat och se på hockey – nu öppnar även Guldbaren
Publicerad: 2021-08-24
Restaurang Victory har redan varit öppen en tid. I dag, den 24 augusti, slår vi även upp portarna till Guldbaren. Kom och ät god lunch – och passa på och se våra spelare förbereda sig inför säsongen!

Fjällräven Center – som från och med den 1 september kommer att bära namnet Hägglunds Arena – har inte riktigt varit sig lik under pandemin, men nu börjar saker och ting så sakteliga gå mot det "normala" igen.

Våra lag är mitt i förberedelserna inför kommande säsong och nästan alla skrymslen och vrår i arenan vittnar om någon form av aktivitet.

Restaurangerna är på intet sätt några undantag.

De senaste veckorna har restaurang Victory hållit öppet och serverat hungriga lunchgäster på vardagarna. I samband med matchen mot Skellefteå i fredags var Victory dessutom fullbokad – och nu är även bokningen öppen till mötet med Luleå.

Nytt från och med i dag, den 24 augusti, är att Guldbaren håller öppet på entréplan. Guldbaren har servering tisdag till fredag varje vecka och allt som allt kommer det under dessa dagar att finnas fem olika rätter att välja på i någon av de två restaurangerna.

Lunchmenyn för vecka 34 finns här.

Är du nyfiken på hur herrspelarna ser ut på träning? Då är restaurang Victory väl värd ett besök. Laget tränar i stort sett varje dag kring lunchtid och nu på tisdagen gör exempelvis nye kanadensaren Riley Woods debut i sitt nya lag. Aktuellt istidsschema hittar ni på denna länk.

Kom också ihåg att du med varje besök i våra restauranger stöttar MoDo Hockey. Victory och Guldbaren är helägda av oss via dotterbolaget Evenemangsarenan i Örnsköldsvik AB.

Väl mött i arenan!

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist