Info för besökare i Hägglunds Arena

20 januari 2022 08:00
INFORMATION

Sedan den 19 januari gäller nya restriktioner i Sverige, restriktioner som bland annat innebär att vi får dela in Hägglunds Arena i sektioner. Här följer all information för dig som har för avsikt att besöka någon av våra matcher.


Sektionering

Hägglunds Arena är för närvarande indelad i fem olika sektioner på läktarplats och i varje sektion får maximalt 500 personer vara. Alla sektioner har egen in- och utgång, toalett och förtäringsmöjligheter. Det är inte tillåtet att röra sig mellan sektioner.

Överallt i arenan gäller att maximalt åtta personer får sitta i ett sällskap och mellan varje sällskap ska det vara minst en meters avstånd.

Entréer

Biljetterna till herrarnas matcher i HockeyAllsvenskan är indelade i olika färgzoner, och det är färgerna som avgör var du ska gå in någonstans i arenan. Undrar du vilken entré du ska till när du kommer till arenan? Nedan finns en lista, samt en informationsfilm som guidar dig rätt.

RÖD ZON - huvudentré

SVART ZON - dörr 1

GRÖN ZON - trapphus B (till vänster på entrésidan)

BLÅ ZON - trapphus E (på baksidan)

VIT ZON - spiraltrappa

LOGE OCH RESTAURANG - trapphus A (till höger på entrésidan)

Utgångar

När du ska lämna arenan så använder du samma dörr som du kom in igenom. Under match och i pauser så kommer du ej att kunna bli utsläppt, om du inte har för avsikt att gå hem. Utgång är alltså lika med hemgång.

Säsongskort

Personer med säsongskort är prioriterade och alla som har ett säsongskort är i dagsläget garanterade plats i Hägglunds Arena. Däremot kan vi tyvärr inte tillgodose att alla får sitta på sin plats, eftersom vi behöver hålla avstånd mellan sällskapen.

Upplägget är att alla som har säsongskort får förtur till våra matcher och chans att boka plats innan allmänheten får göra det. All information om detta meddelas via säsongskortsinnehavarnas e-post.

Vid frågor, hör av dig till [email protected].

Lösbiljetter

När säsongskortsinnehavarnas förtur har gått ut är det fritt fram för alla att boka biljetter online på modo.ebiljett.nu. Håll utkik i våra kanaler efter information om allmänna biljettsläpp.

Loger och restaurang

Logevåningen och restaurang Victory har precis som resten av arenan restriktioner. Det innebär att det maximalt får vara åtta personer per sällskap och det ska vara minst en meter mellan varje sällskap. Logevåningen och restaurangen har också en egen in- och utgång.

Bordsbokning i restaurangen gör du på denna länk.

Vi vill också understryka att Victory håller öppet och serverar buffé för lunchgäster precis som vanligt på vardagar. Aktuell meny hittar du på denna sida.

Hockeybussarna

Turerna från Sollefteå och Härnösand går precis som vanligt, men tills vidare har vi pausat sträckorna från Domsjö och Kramfors. Tidtabeller finner du på denna länk.

Matcher i SDHL

Då det gäller matcherna i SDHL har vi en sektion öppen, vilket innebär maximalt 500 åskådare per match. Vi är dock snabbfotade och vid stort intresse har vi möjlighet att öppna fler sektioner. All försäljning sker på plats vid Hägglunds Arena. Har du säsongskort blir du tilldelad en ny biljett när du kommer till arenan.

Vaccinationsbevis

Den 1 december infördes krav på vaccinationsbevis vid offentliga sammankomster och detta krav gäller fortfarande i Hägglunds Arena. Du behöver också kunna legitimera dig. All information om vaccinationsbevis hittar du på denna länk.

Hur länge gäller detta?

I nuläget vet vi inte hur länge nuvarande restriktioner kommer att gälla. MoDo Hockey vill inte gå händelserna i förväg på något vis utan fokuserar bara på gällande restriktioner, i väntan på framtida beslut.